Trend 2019: grote spiegels als eye-catcher

Dit jaar zie je grote staande design spiegels steeds vaker in het interieur als één van de belangrijkste woonaccessoires. Niet verwonderlijk, want een mooie spiegel is een stijlvol en verfijnd element in je interieur.

Wat mooi is mag gezien worden

Spiegels doen het heel goed als een luxe eye-catcher in je woonkamer, hal, slaapkamer, kleedkamer of badkamer. Je hebt meteen (letterlijk) een unieke blikvanger en maakt een mooi groot gebaar in de ruimte, wat absoluut opvalt. Met een grote staande spiegel creëer je niet alleen diepte in je interieur maar spiegels zijn ook praktisch in het gebruik. Een spiegel zorgt voor extra licht en maakt de ruimte optisch groter, maar ze zijn ook onmisbaar om even te checken of je looks goed zijn, je kleding te checken of je op te maken. Er gaat toch geen dag voorbij zonder dat we een paar keer in de spiegel kijken?

Maak je interieur bijzonder

Dat je spiegels niet altijd hoeft op te hangen bewijzen we met onze tall standing XL stalen spiegels. Je kunt ze zoals hier, staand op de grond neerzetten tegen een vrije wand, maar ook achter een zitbank krijg je een verrassend effect. Een aantal spiegels naast elkaar zorgen voor een ultiem luxueuze uitstraling en het geeft een speels effect aan het interieur. In ons lookbook kan je inspiratie opdoen en zien hoe onze grote stalen spiegels zijn toegepast.

Frontstaal stalen spiegels

Hulp met styling en inrichting

We zijn benieuwd hoe jij een grote stalen spiegel zou willen toepassen in je interieur. Laat het ons weten! Kom je er zelf niet uit? Mail of app ons een foto van de ruimte en we helpen je graag met een interieuradvies.

xx Atelier Frontstaal

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren