Exclusieve stalen spiegels. Handgemaakt. Hollands vakmanschap.Wij laten ons graag inspireren door mooie dingen in het leven. Zoek je een ronde of grote staande stalen spiegel van hoge kwaliteit in prachtig goud/brons, donkerbrons of zwart? Wij maken spiegels - ook op maat - in verschillende modellen en kleuren. Benieuwd wat we maken en wil je (ook) inspiratie opdoen? Bekijk hier ons lookbook/portfolio.

Wij zijn trots op de waarde en de kwaliteit die wij leveren en blij met onze tevreden klanten. Delen van de foto's mag, maar met vermelding van Frontstaal. Foto's mogen niet gebruikt om onze ontwerpen na te maken en in een portfolio te gebruiken als 'eigen ontwerp' of eigen referentiefoto.

Ons 'standaard' model en meest verkochte maat is 220x60x5 centimeter (lxbxd). Wilt u liever een bredere spiegel van 70, 80 of 100 cm? Wij maken stalen spiegels op maat. Onze spiegels zijn verkrijgbaar met een prachtige goud/bronzen of zwarte stalen omlijsting (of iedere gewenste RAL kleur) in combinatie met helder of gebronsd glas.