Services

#FrontstaalDuurzaamheid en kwaliteit

Frontstaal spiegels zijn van hoge kwaliteit en gemaakt voor duurzaam gebruik. Het strakke en tijdloze design is ‘for life’ en op het stoere, industriële zwart of de unieke chique bronskleur raak je niet snel uitgekeken. Wij maken alle spiegels met de hand en hebben service hoog in het vaandel staan. Wij staan garant voor goede service, kwaliteit en vakmanschap.

Ambachtelijk

Handgemaakt

Staal


Made in Holland

Kwaliteit

Garantie

Spiegels in een andere maat

Omdat we de spiegels zelf maken is maatwerkgeen enkel probleem. Dus wil je bijvoorbeeld een grote ronde spiegel van staal of geef je de voorkeur aan onze staande spiegel in een andere maat? Bel of mail ons even om om je wensen door te geven. Je ontvangt daarna op een zo kort mogelijke termijn een prijsopgave van ons.

Spiegels bekijken

Frontstaal heeft geen fysieke winkel. Wil je de spiegels graag zien of eerst bekijken voordat je een online aankoop doet? Dat kan! Neem even contact met ons op om een bezoek te brengen aan onze werkplaats/showroom in Breda. Er is altijd iemand aanwezig, maar we maken graag wat tijd voor je vrij zodat je niet voor niets komt.

Sinds kort kan je ook bij het prachtige Violier at Home in Bennekom (GLD) terecht voor onze spiegels. Check wel even de website voor openingstijden.