Services

#FrontstaalTopservice en kwaliteit

Frontstaal spiegels zijn uniek en van zeer hoge, zware kwaliteit. Ontworpen en gemaakt voor duurzaam gebruik. Het strakke en tijdloze design is ‘for life’ en op het pure, slanke design met elegante uitstraling raak je niet snel uitgekeken. Wij maken alle spiegels met de hand en hebben service hoog in het vaandel staan. Wij staan garant voor goede service, ambachtelijke kwaliteit en Nederlands vakmanschap.

Ambachtelijk

Handgemaakt

Staal


Made in Holland

Kwaliteit

Garantie

Maatwerk stalen spiegels

Omdat we zelf in Nederland onze eigen stalen spiegels maken is maatwerk geen enkel probleem. We zijn er zelfs in gespecialiseerd en maken vrijwel alles op maat. Dus wil je bijvoorbeeld een grote ronde spiegel van staal op maat of geef je de voorkeur aan onze XL staande spiegel in een andere maat of misschien een andere vorm? Bel of mail ons even om je wensen door te geven. Je ontvangt daarna zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van ons.

De maak- en levertijd van onze stalen spiegels op maat is op dit moment ongeveer 6-8 weken. Maar als het sneller moet, doen we altijd ons best om te kijken of het haalbaar.

Kwaliteit staat voorop, maar wij zijn flexibel en heel klantgericht. Dus vragen staat vrij.

Persoonlijke service en contact

Om er zeker van te zijn dat onze spiegels goed worden geleverd en geplaatst, bezorgen wij (nog steeds) persoonlijk. Niet alleen in Nederland, maar ook in de grensgebieden van België en Duitsland. Niets is leuker dan onze klanten persoonlijk te ontmoeten en te zien waar onze stalen spiegels – die met liefde zijn gemaakt – terecht komen.

Wij bezorgen, pakken uit, plaatsen de staande spiegels (veilig en stevig) tegen de wand en nemen alle verpakkingen weer mee. Onze klanten zijn er blij mee en wij vanzelfsprekend ook. Onze persoonlijke service en contact wordt dan ook bijzonder hoog gewaardeerd.

Overigens leveren we ook in geheel Duitsland, België, Frankrijk en andere landen. Alleen dan bezorgen we niet meer persoonlijk, maar komt een professionele en net zo behulpzame partner onze stalen spiegel(s) bezorgen.

Showroom stalen spiegels

Wil je de grote XL stalen spiegels van Atelier Frontstaal in de verschillende kleuren, coatings en modellen graag zien? Dat kan in onze showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Bedrijven en interieurprofessionals zijn iedere maandag van 10.00 – 17.00 uur van harte welkom. Je vindt ons op de 1e etage in de ETC Design Hub.

Consumenten zijn van harte welkom op afspraak.

Binnenkort verhuist ons atelier naar een nieuwe locatie (onder de rook van Rotterdam) en zullen we ook daar verschillende modellen van onze spiegels laten zien. Blijf ons volgen voor updates.