Over ons

#FrontstaalAmbachtelijk en handgemaakt

Frontstaal is een nieuw Nederlands designmerk, ontstaan uit liefde voor het vak. De originele Frontstaal stalen spiegels zijn een eigen ontwerp en worden in ons atelier op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.

Focus op kwaliteit

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je meer dan tevreden bent over je aankoop.

Met een Frontstaal spiegel creëer je een exclusieve blikvanger in je interieur. Ze zijn maar liefst 2 meter 20 hoog en 60 cm breed en verkrijgbaar in het brons en zwart en met helder of gebronst glas. Bredere afmetingen, een eigen ontwerp of volledig op maat is ook mogelijk. Veel interieurdesigners hebben ze al ontdekt, nu laten we Nederland graag kennis maken met de handgemaakte stalen spiegels van Frontstaal.

Ons atelier

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf met veel ervaring in de interieurbranche en combineren kennis, passie en ambachtelijk vakmanschap in onze gehele organisatie. We hebben geen winkel voor consumenten, maar je kunt ons wel op afspraak in Rotterdam bezoeken als je de spiegels in het echt wilt zien. Neem daarvoor even contact met ons op. Dan maken we tijd voor je vrij.