Atelier Frontstaal nieuwe exposant ETC Design Center

15.000 m2 en meer dan 500 merken aan exclusieve interieur inspiratie. Dat vind je bij het ETC Design Center Europe.

ETC Design Center Europe is hét exclusieve, Nederlandse B2B interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle, creatieve omgeving. Vanaf september 2021 is Atelier Frontstaal als exposant te bezoeken bij het ETC in Culemborg. Wij zijn blij en trots dat we mogen deelnemen aan dit prachtige interieurplatform en een deel van onze stalen spiegel collectie aan retailers, bedrijven, interieurstylisten en -ontwerpers kunnen tonen.

ETC Design Hub
Wij zijn te vinden in het nieuwe ETC Design Hub. Een nieuw podium dat speciaal in het leven is geroepen om starters en kleine partijen, of juist gerenommeerde merken – die een extra podium zoeken – letterlijk en figuurlijk een platform te bieden, waar zij een gedeelte van hun collectie tentoon kunnen stellen.

Selectief samenspel van interieurelementen uit verschillende collecties
Door verschillende merken samen te brengen, ontstaat er in het ETC Design Hub een selectief samenspel van interieurelementen uit verschillende collecties, met als doel de bezoeker een goed beeld te geven van de kwaliteit en gedachtegang achter elke collectie.

Showroom Atelier Frontstaal
ETC Design Center Europe is alleen toegankelijk voor de geregistreerde interieur professional. We nodigen je graag uit ons te bezoeken. Je vindt ons iedere maandag van 10.00 – 17.00 uur op de 1e etage in de ETC Design Hub. Op overige dagen alleen op afspraak. Check de agenda voor de komende Trade Days.

Bezoekadres
ETC Design Center Europe

Randweg 20
4104 AC Culemborg
t. 0345 51 96 46
www.etcdesigncenter.nl

xx Atelier Frontstaal

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren