Update m.b.t. COVID-19 / Corona

Omdat het Corona virus nog aanwezig is en de maatregelen voortduren, willen we je graag laten weten dat wij allemaal (gelukkig) gezond zijn en bestellingen onder gepaste voorwaarden gewoon plaats kunnen vinden.

Productie in Nederland
Frontstaal is een puur Nederlands bedrijf en heeft een eigen productielijn. Onze stalen spiegels worden met de hand in Nederland gemaakt. Tot nu toe ervaren we dan ook geen moeilijkheden m.b.t. de productie en levering van onze spiegels en werken wij door. Door drukte en voorzieningen die wij moesten treffen is de productie- en levertijd nu wel iets langer dan voorheen, waardoor we nu binnen 3-5 weken leveren in plaats van 2-4 weken.

Een fijn thuis
Wij vonden het altijd al belangrijk dat je huis een fijn thuis is en om die reden maken we dan ook mooie producten, waar we zelf blij van worden en een stijlvolle toevoeging in je interieur zijn. Niets zo fijn als een mooi element in je huis waar je dagelijks blij van wordt. Vooral nu!

Bezorging van spiegels
We bezorgen nog steeds persoonlijk en op afspraak. Omdat we het belangrijk vinden dat onze lieve klanten en ook wij gezond blijven, houden we ons aan de maatregelen. Hoewel we altijd graag een kopje koffie drinken, slaan we dit nu tijdelijk af. We helpen graag met het plaatsen van de spiegel mits we 1,5 meter afstand kunnen houden.

Onze leveringen in België kunnen ook nog plaatsvinden, zolang de grenzen voor levering van producten en diensten open zijn.

Creatie
Wij besteden deze tijd ook om nieuwe dingen te creëren en aan een nieuwe website en nieuwe producten te werken. We wensen iedereen de komende tijd veel sterkte en gezondheid. Pas goed op jezelf en elkaar.

xx Atelier Frontstaal

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren