Product & Algemene vragen

De spiegels van Fronstaal zijn ontworpen om staand tegen de muur te plaatsen. Zo komen ze het beste tot hun recht. Je kunt de spiegel alleen of met twee naast elkaar plaatsen. Je creëert een echte blikvanger in je interieur. De spiegels zijn vervaardigd van staal en hebben een aanzienlijk gewicht. Hierdoor staan ze ook heel stevig op hun plek. Er zijn geen voorzieningen of beugels bevestigd om de spiegel op te hangen.

De spiegels zijn ontworpen en gemaakt voor toepassing in het interieur. Daarom zijn ze alleen geschikt voor gebruik binnen en adviseren wij ze niet buiten te plaatsen. Bij voldoende afzuiging en ventilatie is het mogelijk de spiegel bijvoorbeeld in een badkamer of welnessruimte te gebruiken.

We raden aan de spiegels met een licht vochtige doek te reinigen. Voor het glas kan je een schoonmaakmiddel, afwasmiddel of een spiegelspray gebruiken.

De spiegels zijn onworpen in ons atelier en worden in onze eigen werkplaats in Chaam (NB) ambachtelijk gemaakt. Dit is geen fysieke showroom, maar als je wil kan je altijd bij ons langs komen. Neem gerust contact met ons op, dan zorgen we ervoor dat iemand aanwezig is en we even tijd voor je vrijmaken.

Wij maken onze stalen spiegels met de hand. Als je een grotere of kleinere maat spiegel wil, is dat mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij sturen je een prijsopgave.

Bestelling- en bezorging

De spiegels van 220x60x5 cm hebben wij op voorraad. We hanteren een levertijd van maximaal 2 weken. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op om de precieze leverdag en tijd af te stemmen. Voor afwijkende levertijden zoals avonden of weekenden kan je contact opnemen met de onze klantenservice via hello@frontstaal.com of telefonisch contact via 06-46175256.

Nee er worden geen extra kosten gerekend voor levering, de prijzen die getoond worden in de webshop is inclusief gratis bezorging. Wij leveren de stalen spiegels in heel Nederland. Alleen voor de Waddeneilanden en bezorging in België komt er een toeslag bij.

Wij kunnen ook in België bezorgen, maar dan is de verzending niet gratis. Reken voor bezorging in België op ongeveer 75 euro verzendkosten.

In onze webshop kan je veilig en betrouwbaar betalen via iDeal, MasterCard of Visa. Het is ook mogelijk om met bankoverschrijving te betalen. Zodra het geld op onze rekening staat, nemen we contact op om een bezorgafspraak te maken.

Het is niet mogelijk een online bestelling te annuleren wanneer de bestelling is afgerond. Je kunt dan het beste contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar hello@frontstaal.nl of telefonisch via 06-46175256.

Ja, dit mogelijk binnen de wettelijk gestelde termijn van 14 dagen.

Mocht de spiegel onverhoopt niet bevallen, dan maken we een afspraak om de spiegel op te komen halen. Neem binnen 14 dagen contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@frontstaal.nl of telefonisch via 06-46175256.