Product & Algemene vragen

De spiegels zijn ontworpen in ons atelier en worden in onze eigen werkplaats in Breda ambachtelijk gemaakt. We hebben een aantal spiegels in de showroom. Het is altijd mogelijk om langs te komen. Neem wel even contact met ons op om een afspraak te maken, dan zorgen we ervoor dat we even tijd voor je vrijmaken.

Wij maken onze stalen spiegels met de hand en daardoor zijn alle maten mogelijk. Als je een grotere of kleinere maat spiegel wilt bestellen is dat altijd mogelijk. Je kunt ook een tekening of foto sturen van een eigen ontwerp. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij sturen je vrijblijvend een prijsopgave.

Jazeker, we maken ook zeer fraaie ronde spiegels. Het ook mogelijk om spiegels met afgeronde hoeken te bestellen. Al onze spiegels zijn verkrijgbaar in het zwart of goud/brons met helder of gebronsd glas. We maken spiegels met een diameter van zo’n 40 tot 150 centimeter. Wil je een ronde spiegel met een grotere afmeting? Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

De XL spiegels van Fronstaal zijn ontworpen om staand tegen de muur te plaatsen. Zo komen ze het beste tot hun recht. Je kunt de spiegel alleen of met twee naast elkaar plaatsen. Je creëert een echte blikvanger in je interieur. De spiegels zijn vervaardigd van staal en hebben een aanzienlijk gewicht. Hierdoor staan ze ook heel stevig op hun plek.

Wil je de XL spiegel toch liever aan de wand ophangen? Dat is mogelijk! Dan maken wij een vrijwel ‘onzichtbare’ ophangbevestiging op maat, zodat de spiegel stevig aan de wand bevestigd kan worden. De kosten hiervoor bedragen € 50 extra. N.B. Onze ronde spiegels zijn standaard voorzien van een op maat gemaakte ophangbevestiging.

We raden aan de spiegelomlijsting alleen met een droge zachte doek af te stoffen. Gebruik geen (agressieve) schoonmaakmiddelen. Voor het glas kan je een licht vochtig doekje met een klein beetje afwasmiddel of een spiegelspray gebruiken.

De spiegels zijn ontworpen en gemaakt voor toepassing in het interieur. Daarom zijn ze alleen geschikt voor gebruik binnen en adviseren wij ze niet buiten te plaatsen.

Bestelling- en bezorging

Wij hebben geen spiegels op voorraad. Zodra je bestelling definitief is, nemen we je spiegel in productie. De maak-en levertijd is in het algemeen minimaal 2 tot ongeveer 3-5 weken. In de vakantieperiodes kan het mogelijk iets langer duren.

Nee er worden geen extra kosten gerekend voor levering, de prijzen die getoond worden in de webshop is inclusief gratis bezorging. Wij leveren onze stalen spiegels gratis in Nederland en de regio Antwerpen (België). Alleen voor de Waddeneilanden en bezorging in sommige gebieden in België en Duitsland komt er een toeslag bij.

In onze webshop kan je veilig en betrouwbaar betalen via iDeal, MasterCard, Visa, American Express of Bancontact. Het is ook mogelijk om met bankoverschrijving of SEPA-overboeking te betalen. Alle online betalingen in onze webshop lopen via Mollie.

Het is via de webshop niet mogelijk een online bestelling te annuleren wanneer de bestelling is afgerond. Je kunt dan contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar hello@frontstaal.nl of telefonisch via 06-46175256.

Omdat onze spiegels speciaal op bestelling en/of op maat worden vervaardigd is het niet mogelijk om je aankoop te retourneren. Lees ook onze algemene voorwaarden. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wij bezorgen persoonlijk en pakken de spiegel voor je uit en nemen de verpakking ook weer netjes met ons mee. Ook plaatsen de spiegel(s) (samen met jou) op iedere gewenste plek in huis op de begane grond.

Woon je op een etage, of moet de spiegel naar de 1e of 2e verdieping zonder aanwezigheid van een lift? Laat het ons van tevoren weten! In verband met het gewicht en het formaat van onze spiegels is dit niet altijd mogelijk.

Ja, wij bezorgen verder dan tot aan de voordeur. We pakken de spiegel voor je uit en plaatsen de spiegel(s) (samen met jou) op iedere gewenste plek in huis op de begane grond. De verpakking nemen we weer netjes mee.

Woon je op een etage, of moet de spiegel naar de 1e of 2e verdieping zonder aanwezigheid van een lift? Laat het ons van tevoren weten! In verband met het gewicht en het formaat van onze spiegels is dit niet altijd mogelijk.

Wij bezorgen ook in België en Duitsland, maar dan is de verzending niet gratis. Reken voor bezorging in België op ongeveer 50-75 euro verzendkosten, behalve voor de regio Antwerpen (gratis). Voor levering in Duitsland of andere landen zijn de kosten afhankelijk van de afstand. Informeer naar de mogelijkheden.