Kom inspiratie opdoen tijdens de Excellent Woonbeurs van 25 t/m 28 oktober 2018

Excellent Woonbeurs

De EXCELLENT woonbeurs 2018 vindt plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober en Atelier Frontstaal is erbij. Je vindt hier maar liefst vier dagen inspiratie met alles op het gebied van wonen en lifestyle. Prachtige interieurs, meubelen, keukens, badkamers, verlichting, tv & audio, domotica, tuinen, zwembaden, auto’s maar ook boten, sieraden en kunst zijn te bewonderen en vooral ook te kopen.

Atelier Frontstaal laat de bezoekers van EXCELLENT maar liefst vier dagen lang kennis te maken met haar exclusieve handgemaakte stalen spiegels. We tonen zowel de bronzen als de zwarte uitvoering, met helder en gebronsd glas.

Wil je ons graag bezoeken? Stuur dan even een mail naar Natasha via info@frontstaal.com. We sturen je dan een toegangskaartje. Wij zien er in naar uit je te verwelkomen op onze stand. Je vindt ons in Hal 6, standnr. 622. Bekijk de plattegrond alvast.

En oja, voor we het vergeten te melden… Het is in AHOY in Rotterdam. Tip: combineer je bezoek aan de beurs met een paar uurtjes winkelen in Rotterdam, het bezoeken van een paar highlights in de stad of ga gezellig ergens eten bij één van de hotspots in Rotterdam. Wil je weten waar? We tippen je graag.

xx Atelier Frontstaal

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren